Εξυπηρέτηση Πελατών: [email protected] 6907205020
Greek English

Αποστολές Προϊόντων

ΕΛΛΑΔΑ:

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται μέσω της RED Courier αλλά και της ACS Courier καθημερινά (Δευτέρα εώς και Παρασκευή) στις 13.00 και αποστέλλονται όλες οι παραγγελίες που δεν εκκρεμεί πληρωμή εκείνη την στιγμή εκτός εάν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση.
Επίσης η αποστολή μπορεί να γίνει μέσω ΕΛΤΑ με αποστολή συστημένου δέματος. Οι αποστολές γίνονται στις 14.00 και αποστέλλονται όλες οι παραγγελίες που δεν εκκρεμεί πληρωμή εκείνη την στιγμή εκτός εάν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση. Η παράδοση (ή η άφιξη στο κατάστημα προορισμού) γίνεται σε 1-2 εργάσιμες σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ αλλά επειδή είμαστε ..ρεαλιστές να σας ενημερώσουμε ότι μπορεί να πάρει μέχρι και 4 εργάσιμες μέρες ειδικά για δέματα με βάρος μεγαλύτερο από μισό κιλό.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειάζεστε κάτι που δεν προβλέπεται εδώ.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι και τις 22:00 το βράδυ το αργότερο την ημέρα της αποστολής θα λάβετε ενημερωτικό email με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας. Από την επόμενη κιόλας μέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρία ή με εμάς για τυχόν διευκρινίσεις.

Δεν γίνονται αποστολές ή παραδόσεις το Σαββάτο εκτός εάν υπάρχει ειδική συνεννόηση.

Για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης η παράδοση μπορεί να γίνει από τα ΕΛΤΑ ή από την InterCity Express με διεύθυνση Διογένους 14, Κ.Τούμπα και τηλέφωνο 2310900423

Για τις περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης η παράδοση μπορεί να γίνει από τα ΕΛΤΑ ή από την Intercourier με διεύθυνση Ι.Βατατζή 4, Ηράκλειο και τηλέφωνο 2810233166

Για ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα η παράδοση γίνεται από την ACS και τα ΕΛΤΑ.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 εργάσιμη μέρα για παραγγελίες εντός Αττικής και 1-2 εργάσιμες μέρες για την υπόλοιπη χώρα.

Σε περίπτωση που ανήκετε σε δυσπρόσιτη περιοχή το κόστος των μεταφορικών είναι για παραλαβή από το πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης της ACS. Σε περίπτωση που θέλετε να γίνει διανομή κατ' οίκον σε δυσπρόσιτες περιοχές επικοινωνήστε μαζί μας. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε εάν η περιοχή σας χαρακτηρίζεται από την ACS ως δυσπρόσιτη.

  RED Courier ACS μέσω RED Courier ΕΛΤΑ - Παραλαβή από κατάστημα ΕΛΤΑ - Παράδοση στο χώρο σας
Εντός Αττικής 2,60€ - 1,90€ 3,10€
Εκτός Αττικής 3,70€ 3,70€ 1,90€ 3,10€
Επιπλέον κιλό 1,25€ 1,25€ 0,65€ 0,65€
Αντικαταβολή 2,40€ 2,40€ 1,00€ 1,00€
Δυσπρόσιτη Περιοχή - 9,85€ - -

Τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα σύμφωνα με το βάρος της παραγγελίας σας κατά την διαδικασία της αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Tέλος, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αποστολή με άλλη εταιρία courier της επιλογής σας με χρέωση παραλήπτη. Εάν επιθυμείτε κάτι τέτοιο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

Οι αποστολές για εξωτερικό θα γίνονται μέσω ΕΛΤΑ σύμφωνα με τους τρέχοντες τιμοκαταλόγους και τους χρόνους παράδοσης.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η παράδοση εντός Ε.Ε. γίνεται σε 2 έως και 15 εργάσιμες μέρες ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 10 με 25 εργάσιμες μέρες.

© 20[0-9]{2} VapeSin. All Rights and Lefts reserved.